igra važi do: 31.12.2009.

Pampers nagradna igra

Pampers nagradna igra

Kupite Pampers pelene i maramice (New Baby, Active Baby ili Let’s Go) iz bilo koje prodavnice, isecite medvediće sa pakovanja.

Pažnja! Medvedići sa pakovanja Pampers pelena se razlikuju od medvedića na pakovanjima Pampers vlažnih maramica. Ukoliko sakupljate medvediće sa pakovanja Pampers maramica, morate da znate da je jedan isečeni medvedić sa pakovanja Pampers maramica = 1 poen, dok jedan medvedić sa pakovanja Pampers pelena ursulet = 3 poena.

 Zalepite na karton vernosti odgovarajući broj Pampers medvedića koji nose neophodan broj poena za igračku koji želite da dobijete za svoju bebu (pogledajte tabelu ispod koja sadrži broj poena neophodnih za svaku igračku). Pošaljite nam karton vernosti u već adresiranoj koverti koju ste primili zajedno sa kartonom vernosti. U slučaju da niste primili karton vernosti u već adresiranoj koverti poštom (u periodu od 1. februara 2009 do 20. juna 2009), možete kontaktirati agenciju Care Direct i zatražiti jedan edukativno-promotivni paket od agencije. Edukativno promotivni paket koji se sastoji od brošure, pisma, kartona vernosti i već adresirane koverte se daje besplatno bilo kome ko ga zatraži od agencije Care Direct, i takođe će biti slat poštom od strane Organizatora u periodu od Februara 2009 do kraja Juna 2009, besplatno, majkama koje su se porodile 2 meseca ranije a dale su svoju pismenu saglasnost da se njihovi podaci unesu u Pampers bazu podataka. U Pampers bazi podataka nalaze se samo majke koje su dale svoju pisanu saglasnost da budu dalje kontaktirane od strane Pampers robne marke. Podaci u Pampers bazi prikupljeni su putem kartona koje su majke primile zajedno sa Pampers edukativnim paketom u porodilištu. 

  Igračka 1: Plutajuća patkica Igračka 2: Jedan od 3 raspevana prijatelja Igračka 3: Magična žirafa Igračka 4: Hodalica
  ratusca plutitoare prieteni cantareti girafa magica girafa magica
Neophodan broj poena 18 36 60 90

 

 

  • Molim Vas da kartone vernosti popunite tačno sa Vašim ličnim podacima, kako biste bili sigurni da ćete dobiti igračku po sopstvenom izboru na vašu kućnu adresu. Organizator nije odgovoran za igračke koje nisu stigle do vas u slučaju da vaši lični podaci sa kartona vernosti nisu bili tačni ili potpuni. U slučaju da imate bilo kakvo pitanje ili su vam potrebna dalja objašnjenja, molimo vas da pozovete agenciju Care Direct d.o.o., koristeći gore navedeni kontakt.
  • Karton vernosti i medvedići moraju biti originalni, ne smeju se fotokopirati ili umnožavati na bilo koji drugi način. Ukoliko u već adresiranoj koverti pošaljete samo isečene medvediće (bez kartona vernosti), nećete moći da dobijete igračku.
  • Kompanije P&G i Care Direct d.o.o. ne preuzimaju nikakvu odgovornost za netačno popunjene lične podatke u kartici.

  • Sledeće nagrade su ponuđene tokom Kampanje:

Nagrada

Ukupna količina ponuđena tokom Kampanje (komada)

Iznos u EUR po nagradi (bez PDV-a)

Fisher Price igračka 1: Plutajuća patkica

2241

3.38

Fisher Price igračka 2: Jedan od 3 raspevana prijatelja

4019

2.87

Fisher Price igračka 3: Magična žirafa

2815

9.75

Fisher Price igračka 4: Hodalica

300

22.89

Ukupna komercijalna vrednost nagrada ponuđenih tokom kampanje iznosi EUR 53,422.35 (bez PDV-a) što u dinarskoj protivvrednosti iznosi 4,953,854 RSD po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan 4.2.2009. Zabranjeno je davati novac u protivvrednosti nagrade kao zamenu za nagradu ponuđenu tokom ove kampanje.

Više informacija o ovoj nagradnoj igri i celoj kampanji može videti OVDE
Oceni igru
Podeli sa drugima ukusno_ikona 6delicious 1facebook 2google_bmarks 7digg 4favicon_yahoo 9technorati 8stumbleupon

Komentari

Jelena @ 04.05.2012.

Ja ucestvujem u nagradnoj igri u Liliju, da li je bitno da je kupljeno 1 pakovanje PAMPERS vlaynih maramica i da li treba racuni?Kako mogu da dobijem koverat

Auto Salon @ 06.11.2011.

U pitanju je nagradna igra srecni dobitnik ce dobiti golf 3 vr6 ..Kopirajte ovaj link http://nagradnaigrazagolfa3vr6.blogspot.com/ u new tab i pogledajte o cemu je rijec potrebno je da posalje sms kako bi ste ucestvovali u nagradnoj igri ... Posaljite sms sa sto vise razlicitih brojeva jer su tako vece sanse da dobijete ;)

LO @ 04.09.2011.

Molim Vas da mi odgovorite da li ce biti nagradne igre u toku 2011 godine jer mi smo poceli da cuvamo medvedice sa pampers proivoda .Pozdrav

rada @ 16.06.2011.

da li planirate opet nagradnu igru sa medvjedi'ima. Koristim va[e pelene i da li da skupljam medice

maja @25042011 @ 25.04.2011.

lazovi jedni

RADOSLAVA MIHAJLOVIC @ 28.02.2011.

ja se izvinjavam malo kasnim... a i nekasnim s obzirom da su ovi komentari stari vec par godina! da li ova igra jos uvek postoji to jest da li da skupljam mede ili da ih pobacam . necu odgovor od 2010 godine hocu da znam da li je igra u toku ili u planu ali za 2011 godinu? ako igre vise nece biti skinite meda sa ambalaze. toliko.

Ana @ 23.01.2011.

Kad se ponovo nagradna igra? Imamo puno medvedica

amela @ 17.10.2010.

dali ova igra vise traje molim da mi neko odgovori tacno da džaba ne saljem jer su mi podavno poslali kovertu za igru postom unaprijed hvala

sandra stefanovic @ 27.09.2010.

Postovani igraci, 30.04.2010.godine dobili smo zvanicnu potvrdu od organizatora nagradne igre da ona vise nije aktivna. I ako smo u proteklih 6 meseci vise puta pokusavali da dodjemo u kontakt sa organizatorima, tek sada smo dobili zvanican odgovor. Izvinjavamo se sto nismo bili u mogucnosti ranije da vas obavestimo i da vam damo precizne i tacne informacije, ali sve sto je bilo u nasoj moci mi smo uradili. Pratite nas i dalje i saznajte sve informacije u vezi aktuelnih nagradnih igara. A SAD JEDNO JAKO BITNO PITANJE KOJE SIGURNO SVI MI KOJI SMO OSTAVILI KOMENTAR ZELIMO DA ZNAMO: KAKO DA POTROSACI ZNAJU, ZA UBUDUCE, DA LI SU INFORMACIJE KOJE MOZEMO DA DOBIJEMO NA VASEM SAJTU VERODOSTOJNE? Iz navedenih komentara mozemo da ustanovimo da su nam svima bile prezentovane lazi a Vi ste zvanicno dobili informaciju 30.04.2010. da je nagradna igra zavrsena!

sandra stefanovic @ 27.09.2010.

e pa dragi moji, i mi smo prevareni.... U maju mesecu 2009. smo dobili koverat od Direct care-a i krenuli da skupljamo medvedice. 19. septembra smo poslali medvedice u vrednosti od 90 bodova i naravno nismo dobili hodalicu. Vise puta sam pokusala da stupim sa njima u kontakt ali odgovornost su prebacivali s jednih na druge. Na kraju sam otisla direktno u P&G;u Omladinskih brigada i dobila kontakt telefon osobe koja je zaduzena za nagradnu igru. Objasnila sam mu situaciju i pitala ga kako je moguce da neko ne dobije uopste igracku a neko da dobije 3 igracke iako na njihovom sajtu pise da samo jednom moze da se ucestvuje!!! (drugarica je dobila). Takodje sam mu rekla da sam radila u marketinskoj agenciji na Pampers nagradnim igrama i da smo svima maksimalno izlazili u susret jer to ide u korist firme, da se na ovaj nacin kako posluje Direct care, gube potrosaci a onda su promocije i nagradne igre samo bacanje para za kompaniju P&G;.....svasta sam mu rekla....i da sledeci put vode racuna koju agenciju angazuju i kako posluju, jer na trzistu postoje i druge pelene koje su pristupacnije zbog cene... On je kontaktirao zaduzene u Direct care-u koji su mene vec sutradan pozvali sa izgovorom kako su oni meni tri puta pokusali da dostave igracku, prvo setalicu, pa onda zirafu i macu - dva puta !? Na sta sam joj ja samo postavila pitanje, kako je to moguce, jer je vec uveliko bila zima i sa bebom nisam izlazila iz kuce i zasto me niko nije kotaktirao a ostavljeni su i fiksni i mobilni telefon, a da ne pricam da ja nemam nikakav dokaz da je pokusana dostava! Na kraju mi je rekla da sad mogu da mi dostave patkicu koja je inace bila 18 bodova, i kad sam joj rekla da smo to vec dobili na promociji u Idei, onda mi je ponudila macu i kucu na povlacenje!!!! Ovo se sve odvijalo u maju ove godine, a vidim iz gore navedenih komentara da hodalice navodno nije bijo jos u aprilu 2009. pa se sad postavlja pitanje - KAKO SU ONI MENI ONDA U OKTOBRU 2009. POKUSALI DA ISPORUCE TU ISTU HODALICU!? - kad se tacno zna broj igracaka - da bi se odobrila nagradna igra mora da se zna koje igracke su u pitanju, kolicina, cena,...i sa tim se ide u ministarstvo na odobravanje. Jos jedan podatak. Komsinica koja je isto stupila u kontakt sa Direct care-om jer nije dobila igracku, dobila je informaciju da je nagradna igra trajala do 31.12. ali da cuvaju te medvedice jer ce biti ponovo.... NE ZNAM STA DA VAM KAZEM - OVO JE ZEMLJA SRBIJA I SVE JE MOGUCE!

sandra stefanovic @ 27.09.2010.

e pa dragi moji, i mi smo prevareni.... U maju mesecu 2009. smo dobili koverat od Direct care-a i krenuli da skupljamo medvedice. 19. septembra smo poslali medvedice u vrednosti od 90 bodova i naravno nismo dobili hodalicu. Vise puta sam pokusala da stupim sa njima u kontakt ali odgovornost su prebacivali s jednih na druge. Na kraju sam otisla direktno u P&G;u Omladinskih brigada i dobila kontakt telefon osobe koja je zaduzena za nagradnu igru. Objasnila sam mu situaciju i pitala ga kako je moguce da neko ne dobije uopste igracku a neko da dobije 3 igracke iako na njihovom sajtu pise da samo jednom moze da se ucestvuje!!! (drugarica je dobila). Takodje sam mu rekla da sam radila u marketinskoj agenciji na Pampers nagradnim igrama i da smo svima maksimalno izlazili u susret jer to ide u korist firme, da se na ovaj nacin kako posluje Direct care, gube potrosaci a onda su promocije i nagradne igre samo bacanje para za kompaniju P&G;.....svasta sam mu rekla....i da sledeci put vode racuna koju agenciju angazuju i kako posluju, jer na trzistu postoje i druge pelene koje su pristupacnije zbog cene... On je kontaktirao zaduzene u Direct care-u koji su mene vec sutradan pozvali sa izgovorom kako su oni meni tri puta pokusali da dostave igracku, prvo setalicu, pa onda zirafu i macu - dva puta !? Na sta sam joj ja samo postavila pitanje, kako je to moguce, jer je vec uveliko bila zima i sa bebom nisam izlazila iz kuce i zasto me niko nije kotaktirao a ostavljeni su i fiksni i mobilni telefon, a da ne pricam da ja nemam nikakav dokaz da je pokusana dostava! Na kraju mi je rekla da sad mogu da mi dostave patkicu koja je inace bila 18 bodova, i kad sam joj rekla da smo to vec dobili na promociji u Idei, onda mi je ponudila macu i kucu na povlacenje!!!! Ovo se sve odvijalo u maju ove godine, a vidim iz gore navedenik komentara da hodalice navodno nije bijo jos u aprilu 2009. pa se sad postavlja pitanje - KAKO SU ONI MENI ONDA U OKTOBRU 2009. POKUSALI DA ISPORUCE TU ISTU HODALICU!? - kad se tacno zna broj igracaka - da bi se odobrila nagradna igra mora da se zna koje igracke su u pitanju, kolicina, cena,...i sa tim se ide u ministarstvo na odobravanje. Jos jedan podatak. Komsinica koja je isto stupila u kontakt sa Direct care-om jer nije dobila igracku, dobila je informaciju da je nagradna igra trajala do 31.12. ali da cuvaju te medvedice jer ce biti ponovo.... NE ZNAM STA DA VAM KAZEM - OVO JE ZEMLJA SRBIJA I SVE JE MOGUCE!

OsvojiNagrade @ 01.05.2010.

Postovani igraci, 30.04.2010.godine dobili smo zvanicnu potvrdu od organizatora nagradne igre da ona vise nije aktivna. I ako smo u proteklih 6 meseci vise puta pokusavali da dodjemo u kontakt sa organizatorima, tek sada smo dobili zvanican odgovor. Izvinjavamo se sto nismo bili u mogucnosti ranije da vas obavestimo i da vam damo precizne i tacne informacije, ali sve sto je bilo u nasoj moci mi smo uradili. Pratite nas i dalje i saznajte sve informacije u vezi aktuelnih nagradnih igara.

nikolina @ 28.04.2010.

Za one koji kazu da je sve prevara,lepo neka nazovu P&G;i ljubazna teta ce im reci da nagradna igra ne postoji u 2010.godini,i da su informacije na ovom sajtu pogresne.

Milica @ 21.04.2010.

Ja sam sakupila medice,ali nemam kupon vernosti.Da li neko zna kako da dodjem do njega?

jovovic neda @ 11.04.2010.

OVO JE ZIVA SRAMOTA A I PREVARA POSLALA SAM KOVERAT SA 90 POJENA JOS PRE NOVE GODINE I NARAVNO NISTA OD NAGRADE

Milka @ 09.04.2010.

Ja sam još 2006.god.poslala popunjenu kartu vernosti i dobila žirafu nakon mjesec dana. Prošle godine sam poslala ponovo popunjenu kartu i dobila u roku od mjesec dana guralicu.Kvalitet je odličan,igračke nisu lomljive, a djeca su oduševljena.Jedino je problem doći do karte vernosti!

Slejdz @ 08.04.2010.

Hoce li i ove godine biti nagradne igre? Ucestvujemo od 2007 i uvek smo dobijali igrackice ,curica se jos uvek igra sa ziraficom i ako je prerasla :)))

Yoya @ 27.03.2010.

Mi smo ucestvovali u nagradnoj igri za pampersov kalendar,tek to da vidite koja je prevara!Naravno da nam na mail nisu odgovorili...

zadovoljna mama @ 25.03.2010.

Nagradna igra nije bila nikakva prevara.Sakupila sam medvedice za guralicu,poslala i za nekoliko dana ih pozvala da proverim da li je posta stigla.Ljubazno su mi rekli da imaju mojih 90 poena ali da guralice nema vise u zalihama i ponudili su mi da izaberem dve igacke od preostalih.Tako da se moj bebac sada igra sa ziraficom i veselim prijateljem macom na potezanje!!!Svi koji su nezadovoljni trebali su ih jednostavno pozvati i dobiti informaciju iz prve ruke!

sladjana @ 16.03.2010.

moja beba ima 5 meseci i interesuje me da li mi mozemo da posaljemo za neku igracku i kako da dobijemo karton vernosti?

Jasmina @ 11.03.2010.

Играчке су фантастичне, крајем фебруара смо добили паткицу и жирафу. Хвала пунооооо што сте нас испоштовали и пууунооо поздрава из Новог Сада од Марије

suva guza @ 08.03.2010.

Gospodo, mnogo ste ljuti bez razloga. Jedina greska Pampersa je sto je "guralica" bilo samo 360. U ovoj nagradnoj igri je podeljeno ukupno oko 10.000 igracaka. Vidim svi kukate ovde na Pampers a ne citate sta drugi pisu. Odavno su drugi roditelji napisali da "guralica" nema kao i da vam je potrebna "karta vernosti" da biste dobili igracku. Pampers nije mala provincijska radionica da smislja prevarantske igre vec najveca svetska kompanija koja je ovakve programe vernosti sprovodila jos dok se mi nismo ni rodili.

malena @ 03.03.2010.

ja sam u porodilistu 2008 dobila promotivni paket i sa skupljenim medvedicima poslala za zirafu,al nisu mi nista javili,a tek kasnije cula da je potreban neki kartoncic (to nije nigde pisalo) tako da su nasi medvedici uzalud poslati! ps.drage mame sve te igracke imate i u Turbolimacu :)

ana @ 19.02.2010.

sakupila sa medvedice za guralicu, da li moze neko da mi kaze da li jos vazi nagradna igra i da li ima igracke, neznam da li da saljem??? cestita svima koji su dobili igracke videla sam ih i stvarno su lepe i kvalitetne.

sanja @ 05.02.2010.

Ja sam za hodalicu poslala sredinom jula 2009 god.Da li mogu mesto hodalice neku drugu igracku da dobijem?

marijana @ 30.01.2010.

igracka je super !sakupili smo mede poslali koverat 15.12.2009.a igracku dobili 18.1.2010.iskreno nismo se nadali ali je igracka ipak stigla.Hvala puno Pampersu na igracki u pitanju je zirafa.

puki @ 28.01.2010.

Ljudi igra vise NIJE aktuelna. greska je da traje do 31.12.2010.zovite da se raspitate na 011 3110702.PS.inace igracke su super.

djica @ 27.01.2010.

Ja sam poslala jos sredinom oktobra i nista.skupili smo maksimalni broj poena.

Lela @ 14.01.2010.

Sve čestitke organizatorima, i hvala za žirafu koju sam dobila u roku od 2 meseca otkako sam poslala kupon, ako bude nagradna igra i u ovoj 2010-oj, učestvujemo svakako!!! Veliki pozz!!! A guralica odavno nema tako da im se ne nadajte!!!

milica @ 13.01.2010.

Prevaranti, a gde su moje igracke?

milica @ 13.01.2010.

Od rodjenja svog deteta koristim SAMO pamers pelene a u zadnje vreme su uzasno loseg kvaliteta! ILI traka ne stoji na mestu gde bi inace trebalo ili se cepa kao da je od papira.!

tatjanica @ 07.01.2010.

Znala sam da je Mima najveci olos ovde.Prodajes pelene na komad u radnji koje nikako ne bi trebale da se tako prodaju(iz higijenskih razloga),seces medvedice na kilo i jos se bunis sto ne dobijas sve igracke. Iskreno ti zelim zatvaranje radnje u Novoj 2010 !

nena @ 05.01.2010.

Nasa beba Djordje koristi pampers pelenice od prvog dana.Sakupili smo puno medvedica i voleli bi da dobijemo neku igracku!Nemamo karton vernosti,pooooomoc!!!!

sejla @ 02.01.2010.

da li će u 2010. godini biti nova nagradna igra gdje ću moći iskoristiti ove mede, jer ih nisam uspjela poslati ... veliki poz... sretna nova godina cijeloj redakciji pampersa!

Aca @ 02.01.2010.

Cekamo hodalicu vise od 4 meseca...Za ovo sledi tuzba,koverta je poslata preporuceno...Ako ste ponudili tokom kampanje 300 kom., i to poslali nama u periodu koji ste naznacili , a istu ne saljete , onda se ovde radi o cistoj prevari radi sticanja novcane koristi...Nadamo se da ce zbog prevare i pretrpljenog svakodnevnog iscekivanja hodalica porasti u vozalicu ( makar Fiat Punto...) :)))

milica @ 02.01.2010.

A jel datum gore greska, pise da nagradna igra traje do 31.12.2010???

ivona @ 27.12.2009.

E drgi moji svi smo mi jako naivni.Ja cekam na fatalnu guralicu od juna ove godine i nista,a i dalje kupujem njihove pelene.To je cista inercija.Navikli smo da kupujemo te pelene i to radimo iz navike.Ali ima i odvika.Od sledece godine cu da promenim pelene,jer su ovi cisti prevaranti.

ivona @ 27.12.2009.

E drgi moji svi smo mi jako naivni.Ja cekam na fatalnu guralicu od juna ove godine i nista,a i dalje kupujem njihove pelene.To je cista inercija.Navikli smo da kupujemo te pelene i to radimo iz navike.Ali ima i odvika.Od sledece godine cu da promenim pelene,jer su ovi cisti prevaranti.

ivona @ 27.12.2009.

E drgi moji svi smo mi jako naivni.Ja cekam na fatalnu guralicu od juna ove godine i nista,a i dalje kupujem njihove pelene.To je cista inercija.Navikli smo da kupujemo te pelene i to radimo iz navike.Ali ima i odvika.Od sledece godine cu da promenim pelene,jer su ovi cisti prevaranti.

marijarsc @ 26.12.2009.

pampers je poznat po prevarama u svojim nazovi "nagradnim igrama"..narod ih treba izkulirati

marijarsc @ 26.12.2009.

pampers je poznat po prevarama u svojim nazovi "nagradnim igrama"..narod ih treba izkulirati

marijarsc @ 26.12.2009.

pampers je poznat po prevarama u svojim nazovi "nagradnim igrama"..narod ih treba izkulirati

nale @ 22.12.2009.

i da li neko zna dali je moguce poslati bez tog kartoncica?

nale @ 22.12.2009.

da li ima neko visak jedan karton vernosti,jer nam ovi lazovi iz pampersa nisu poslali a imamo sakupljene medvedice.

MIMA @ 19.12.2009.

ŠTA TEBE TATJANICE BOLI UVO KLO KAKO SKUPLJA KUPONE,DA IMAŠ ITI RADNJU ZNALA BI KAKO SE SKUPLJA!!!!!!!!HA HA HA HA

MIMA @ 19.12.2009.

LJUDI DANAS SMO DOBILI ŽIRAFU I JEDNOG RASPEVANOG PRIJATELJA,POSLALI SMO 2 KOVERTE I NAPOKON DOBILI

Tatjanica @ 18.12.2009.

Evo ja vec dugo citam komentare.Poslala sam kupone pre dva meseca i sada sam upravo zvala da pitam sta se desava.Nasli su moje ime i broj bodova i ljubazno me pitali koje dve igracke zelim posto guralica vise nema.Rekli su da igracke stizu posle Nove godine pa videcemo...Takodje vidim da se neki ljute , slali su po ko zna koliko kupona...A kako ste ih skupili???Da nije to malo bezobrazno?

miloš @ 15.12.2009.

Poslao sam 90 poena još pre 4 meseci i ništa. Prevara. Sad kupujem Evy baby i em su jeftinije i nema razlike!!!!!!!!!!

MIMA @ 09.12.2009.

KOLIKO JA VIDIM DA OVA FIRMA UOPŠTE NIJE OZBILJNA KAKO BI VERNI KUPCI SARADJIVALI SA NJIMA,NEGO I MI SMO NAIVNI PA IM SVE VERUJEMO.NJIMA JE CILJ DA TO VIŠE PRODAJU,OD 1000 KUPACA 50 DOBIJU IGRAČKICE A SVI MI OSTALI OSTANEMO ZAPOSTAVLJENI.I MI POSLLI 2 KOVERTE I NIŠTA NIJE STIGLO,REKLI SU DA ĆE STIĆI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biljana @ 08.12.2009.

Neverovatno! Dva puta smo poslali medvedice, po 90 poena, i ni jednom nismo nista dobili, cak ni bilo kakvu povratnu informaciju! SVAKA CAST NA NEKOREKTNOSTI!

Aleksandra @ 07.12.2009.

Prva dva puta sam dobila igracke,zatim poslednji put kada sam poslala za trotinet koji se tada dobijao,nisam dobila nista pa cak ni neku povratnu informaciju.

MIMA @ 07.12.2009.

JA SAM ZVALA SADA U PETAK,I KAŽU DA ĆE NAM POSLATI 1 RASPEVANOG PRIJATELJA I ŽIRAFU.SADA ČEKAMO IGRAČKE,A VIDEĆEMO DA LI ĆE STIĆI.POSLALA SAM 2 KOVERTE ŠTO IZNOSE 200 POENA.

tanja surcin @ 05.12.2009.

posto sam sve ovo procitala nemem cemu da se nadam .ja sam prosle nedelje poslala 90 poena i tako sam bila srecna.posto niko nista nije dobio tek moje dete nece .stvarno je sramota.ne znam zasto uopste salju te koverte...

Sava @ 04.12.2009.

Sakupili smo 90 poena a dobili samo dve igracke bez hodalice. SRAMOTA

Sandra @ 03.12.2009.

Poslala sam medvedice za 90 poena pre 2 meseca. Niti su mi poslali guralicu, niti su me zvali ni poslali bilo kakvo obavestenje. U medjuvremenu beba mije prohodala pa mi guralica vise nije potrebna, ako moze da mi posalju pelene velicine 4 u protivvrednosti guralice, to bi mi vise znacilo.

MILENA @ 03.12.2009.

POSLALI SMO 1 KOVERTU KRAJEM JULA I NIŠTA NISMO DOBILI,A PROŠLE NEDELJE SAM POSLALA JOŠ 1 KOVERTU E SADA ČEKAM ODGOVOR,ŠTA JE SA DRUGOM KOVERTOM

majka tromesecne bebe @ 02.12.2009.

JA SAM SA PRVOM DEVOJCICOM U PORODILISTU 2007.GODINE DOBILA VAS PROMOTIVNI PAKET TAKODJE I ZA NOVU GODINU A SOBZIROM DA SVAKOG MESECA KUPUJEMO I VLAZNE MARAMICE I PELENE SLUCAJNO SMO I2008.U METROU VIDELI AKCIJU ZA SKUPLJANJE BODOVA I POSLALI SMO MARKICE ALI SMO TADA ZNALI SAMO ZA NAJVECI IZNOS OD 60.BODOVA I POSLALI SMO VAM BODOVE I OVOM PRILIKOM VAM SE SA ZAKASNJENJEM ZAHVALJUJEM OD SRCA STO STE NAM POSLALI I STO JE NASA DEVOJCICA DOBILA ZIRAFU. SADA SMO 22.9.2009 DOBILI JOS JEDNU BEBU I I DALJE KUPUJEMO VASE PELENE I MARAMICE PRE SVEGA ZBOG KVALITETA ALI U DUPLOJ KOLICINI I VRLO RADO BIH DA UCESTUJEM U AKCIJI I POSALJEM SKUPLJENE BODOVE ALI KAKO MOGU DA DOBIJEM I GDE MOZE DA SE NABAVI VREDNOSNI KARTON.UNAPRED ZAHVALNA VAS VERNI POTROSAC TJ KUPAC MAMA BILJANA IZ NISA

lidija kraljevo @ 02.12.2009.

Ma nema ništa od toga. Ja sam poslala medvediće za žirafu (90 bodova) još pre 6 meseci. danas je 02.12.2009. još uvek ništa.

naca @ 02.12.2009.

Ja sam u porodilistu u maju 2009,tacnije 18,dobila pampers paket ali bez kupona i koverte.Ako je nagradna igra trajala do jula zasto mi to nismo dobili.Redovno kupujemo i pelene i maramice....cekam odg..

RADNIK @ 01.12.2009.

********************DA LI DA OTVORIM JOS KOJI E-MAIL I DA NAPISEM KAKO SU IGRACKE SJAJNE,PLISANE I DOBRE..******************** AL MISLIM DA ME SLABO PLACAJU DA ZAJEBAVAM NAROD,TAKO NARODE OVO JE PREVARA I VI STE ZAJEBANI!!!!!

natasa @ 27.11.2009.

Pre tri godine sakupljali smo medvedece i dobili zirafu i raspevanog prijatelja.Ove godine u februaru smo dobili jos jednog clana nase porodice ali nazalost kovertu za ucestvovanje nisamo dobili ni u porodilistu ni na kucnu adresu.Redovno kupujemo pampers proizvode i sakupljamo medvedice u nadi da cemo nabaviti kovertu u sledecoj kampanji.

mirjana @ 26.11.2009.

poslali smo pre vise od 6 meseci Pampers medvedice za guralicu, i jos uvek nismo dobili posiljku. o cemu se radi? kako mozemo da saznamo u cemu je problem?

Gaga @ 25.11.2009.

Igračke su extra kao i proizvodi. Sa guralicom smo prohodali. Hvala Pampersu. Javiću Vam se sa sledećom bebom.

nela @ 25.11.2009.

Dobili smo zirafu. Trebalo je oko mjesec dana da stigne, ali bolje ikad nego nikad. Super je

Dandzi @ 18.11.2009.

Koverte se vise ne dobijaju od njih,trajalo je do kraja juna,a ko ih vecima moze da salje do kraja decembra medvedice.Samo da se zna,ove guralice nema odavno. Mi smo pre nekoliko meseci poslali medvedice za zirafu i dobili smo je u roku od dve nedelje,i to su ostavili kod komsija jer mi tada nismo bili kuci.Zirafa je super,kvalitetne je i zanimljiva bebironima.

MIMA @ 18.11.2009.

011 311 07 02,i ja sam zvala i kažu da karton vernosti više ne šalju,da je to trajalo do kraja juna.LJUDI NEMA NIŠTA OD OVOGA,JA SAM JEDNU KOVERTU POSLALA KRAJEM JULA I NIŠTA NISAM DOBILA, A KADA SAM IH ZVALA DA MI POSALJU OPET KOVERTU ONI KAŽU ,ZAVRŠENO JE!!! NIJE MI JASNO KAKO NEKO DOBIJE PO 2 IGRAČKE,A NEKO NI JEDNU!!!!!!!!

neda @ 16.11.2009.

Ja sam vec jednom slala kovertu koju sam dobila u porodilistu, sa dvadeset medvedica i nisam dobila nikakvu povratnu informaciju.:( Sakuplam i dalje medvedice,ali neznam na koju adresu da saljem i da li uopste ima ikakvog smsla sve to.

mama MAJA @ 16.11.2009.

JEL MOZE NEKO DA MI KAZE NA KOJI EMAIL ILI BROJ TELEFONA MOGU DA KONTAKTIRAM AGENCIJU care direct i da trazim da mi posalju ovu kovertu za slanje

suzana @ 16.11.2009.

ja sam 2puta poslala i 2igracke sam dobila

nale @ 12.11.2009.

koliko sam ja shvatila, pravo ucesca u nagradnoj igri imaju bebe koje su rodjene 2 meseca pre pocetka nagradne igre sto znaci,deca rodjena od 1 decembra 2008 do 01 juna 2009. Ne znam kada su vasa deca rodjena i zasto niste dobili igracke. ja sam prosle godine dobila zirafu za sina a sada sam za cerkicu poslala za gurali , pa videcemo da li ce stici. ukoliko potraje u svakom slucaju cu nazvati da se informisem

Tamara @ 12.11.2009.

Molim za odgovor kada cu dobiti guralicu? imate u evidenciji kada sam poslala jos medvedice, unapred zahvalna!!!! Zirafu smo dobili ali cekamo guralicu!!!!!

aleksandra @ 12.11.2009.

Zna li neko jel ostalo sta od igracaka, da ne saljem dzaba medvedice????

MIMA @ 10.11.2009.

I JA SAM NARUČILA HODALICU KRAJEM JULA I JOŠ NIŠTA NISMO DOBILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VANJA TIRIC @ 09.11.2009.

JA SAM VAM POSLALA 90 POENA PRE 3.MESECA I NISTA OS NISAM DOBILA,JA VAS MOLIM DA MI POSALJETE IGRACKE KAKO STE REKLI GLAVNA IGRACKA I SVE PROPRATNE.NEMJTE DA TAKO GUBITE POTROSACE IMA I DRUGIH PROIZVIDJACA

tanja @ 08.11.2009.

ja sam dobila dve zamenske umesto guralice sto se tice kvaliteta igracaka sto sam dobila stvarno nemam reci moja djeca ih lupaju non stop ali ni jedna nije ni napukla i jos nesto imam troje dece i kupujem vec jako dugo samo pampers dali mi mozete poslati na kucnu adresu karton posto imam dosta medvedica igrala bi ponovo samo mi recite na koi mail da da posaljem svoju kucnu adresu unapred zahvalna tanja

MIMA @ 27.10.2009.

MI SMO SAMO IZIGRANI I NIŠTA VIŠE!!!!!!!!!!!

Danijela @ 26.10.2009.

Poslala sam 60. medvedica jos krajem jula i rekli su mi za 3 nedelje stize zirafa......A sada je 26.oktobar i jos uvek nista.

sanja @ 26.10.2009.

hvala vam puno ja sam dobila i mora se postovati rok do kada traje nagradna igra to je sve....

MIMA @ 26.10.2009.

LJUDI,NEMA NIŠTA OD TOGA,SAMO SU NAS IZIGRALI!!!!!!!!!!!!!!!!

zoran @ 24.10.2009.

I mi smo očigledno jedni od mnogih koji su sakupljali medvedice za hodalicu-automobil, ali nista. Koverta je uredno poslata 31.avgusta 2009. Nasa Lara jos malo pa prohodala. Ako nema hodalice,saljite tu žirafu.

MIMA @ 20.10.2009.

ZVALA SAM IH DANAS I OPET KAŽU DA IM NIŠTA NIJE STIGLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sv @ 19.10.2009.

Ja cu sutra da ih zovem. Ukoliko budem dobio negativan odgovor ili fazon kao nismo dobili vasu kovertu sledi im trzisna inspekcija pa ce videti koliko ce dugo zavlaciti ovaj silni narod koji im veruje.

MIMA @ 19.10.2009.

VESNA,JA SAM POSLALA KOVERTU KRAJEM JULA,I JOŠ MI NIŠTA NIJE STIGLO.KADA SI IH TI ZVALA????POZDRAV MILENA

Vesna @ 18.10.2009.

Samo budite uporni,kada sam prvi put zvala posle 5 meseci receno mi je da je koverta nije stigla, i ladno su me otkacili.Posle par dana pozvala sam opet i ljubazno su mi odgovorili da je koverta stigla i naravno dobila sam igrackice.

MIMA @ 14.10.2009.

VIDELI SU VEĆ TO SVI,100 PUTA SAM ZVALA I KAŽU DA IM NIŠTA NIJE STIGLO

tata,bela crkva @ 14.10.2009.

ljudi,to je prevara,mi smo slali medvedice i nista.samo vas loze da kupujate *lopovi*

MIMA @ 12.10.2009.

Emo,pokušaj možda si ti veće sreće,ALI JA MISLIM DA NEMA NIŠTA OD TOGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emma @ 10.10.2009.

Ja sam skupila 90 medvedica,sad neznam ni dali da saljem...........

MIMA @ 05.10.2009.

NEMA NIŠTA OD TOGA,KAŽU DA GURALICA NEMAJU VEĆ 6 MESECI,A KADA IH POZOVEŠ ONI KAŽU DA IM KOVERTA NIJE STIGLA!!!!!!

maja @ 03.10.2009.

Pre dva meseca poslali smo medvedice za guralicu i jos uvek nismo dobili nikakav odgovor.Misljenja sam da bi korektno bilo da se odgovori kako god. Ako nema guralice ili uopste nema igracaka dovoljno bi bilo poslati izvinjenje.

MIMA @ 03.10.2009.

HTELA SAM DA POŠALJEM JOŠ JEDNU KOVERTU,ALI ONI KAŽU DA SU KOVERTE DELILI DO KRAJA JUNA I DA TO VIŠE NE ŠALJU!!!!!LOPOVI

nevena @ 02.10.2009.

Canbebe su bolje pelene od Panpersa to sigurno,fala bogu da se neko setio da ih uvozi do sad ih nije bilo.....

MIMA @ 02.10.2009.

POSLAĆU JOŠ JEDNU KOVERTU,PA DA VIDIM DA LI ĆE I ZA TU DRUGU DA KAŽU DA IM NIJE STIGLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIMA @ 30.09.2009.

PA ETO VIDIŠ,NEKOME ŠALJU A NEKOME NE!!!!!

natasa @ 30.09.2009.

Nama danas stigla žirafa!!!! :))))) A poslala sam pre dvadesetak dana! Malopre nam doneo lik iz brze pošte, baš sam se obradovala. Igračka je diiivnaaa :)))

MIMA @ 29.09.2009.

MA NEMA NIŠTA OD TOGA,A JER SI ZVALA U FILIJALI??????

Slavica @ 29.09.2009.

Mi smo poslali medvedice za zirafu jos pre 13 meseci u proslom krugu igre i nikad nam nije stigala.Ja sam obletala postara i postu svaki dan i na kraju sam digla ruke:(((( A bas sam je zelela:(((((

MIMA @ 29.09.2009.

NACO,POZOVI NA 011 311 07 02 I JAVI ŠTA SU TI REKLI,POZZ MILENA

mima 29.09.2009 @ 29.09.2009.

LJUDI,JA SAM POSLALA KOVERTU JOŠ KRAJEM JUNA,I ONI KAŽU DA IM KOVERTA NIJE STIGLA KAO ŠTO SU I MOJOJ CIMERKI REKLI,ZVALA SAM IH POSLE TOGA JOŠ 2 PUTA I ISTI ODGOVOR SAM DOBILA!!!!!DA BI POVEĆALI PRODAJU ONI NAS NAVLAČE NA TO,NEZNAM VIŠE KOJ KOMENTAR DA DAM,REKLA SAM IM DA PROČITAJU KOMENARE!!!!ALI NIJE LEPO SA NJIHOVE STRANE ŠTO TO RADE

naca @ 26.09.2009.

NIJE MI SAMO JASNO,AKO TIH GURALICA NEMATE VEC 6 MESECI,ZASTO IH IMATE U IGRI I ZASTO NAM ONDA NE POSALJETE ZIRAFU ILI VEC STA AKO SMO VAM POSLALI MEDVEDICE.

naca @ 26.09.2009.

poslala sam medvedice jos pre cetiri meseca,nismo dobili nikakvu igracku niti obavestenje,jako mi je zao jer smo izigrani.

ljilja @ 26.09.2009.

nije mi jasno zasto na pelenama slip & play nema medvedica a na tim istim vlaznim maramicama ima, pa valjda je i to pampers samo sto su jeftinije.Da li to znaci da moramo da kupujemo skuplje pelene da bi ucestvovali u nagradnoj igri a da pri tom budemo izigrani i ne dobijemo igracku za koju smo skupili te poene!

ALEKSANDRA @ 21.09.2009.

Ovi putem zelim da vam se zahvalim,pre dva dana smo dobili zeljenu igracku Magicnu Zirafu.Igracka je super.Materijal od kojeg je izradjena je dobar sto je najvaznije dete ne moze da se povredi.Hala vam vas verni kupac

draganara @ 16.09.2009.

ja sam cekala na igracku 7 meseci,ali mojom greskom.kada sam ih nazvala rekli su da nikoga nije bilo kod kuce pa su mi opet poslali i stiglo je za dve nedelje.zovite,raspitujte se,nemojte biti ogorcene jer oni nisu prevaranti.a da ste se raspitali znali bi da guralice nema vec 6 meseci.

suza @ 16.09.2009.

drage moje mame nemojte se brinuti mi smo svaki put dobili igracku,i stvarno su divne.Sad smo sakupili poene,za guralicu.Divni ste.

MIMA @15.09.2009 @ 15.09.2009.

011 311 07 02

MIMA @15.09.2009 @ 15.09.2009.

NEMA NIŠTA OD OVOGA SAMO NAS NAVLAČE,REKLA SAM IM DA PROČITAJU KAKVI SU IM KOMENTARI,EPA ZVAĆU IH SVAKI DAN DOK NE PRIZNAJU DA IM JE STIGLA KOVERTA!!!!ZOVITE NA 011 311 07 02

MIMA @15.09.2009 @ 15.09.2009.

LJUDI OVO SU PREVARANTI,YVALA SAM SADA U FILIJALI DA PITAM ŠTA JE BILO SA KOVERTOM KOJOM SAM POSLALA,A OPNI KAŽU DA MOJA KOVERTA NIJE NI STIGLA A POSLALA SAM JE PRE 3 MESECA,A GURALICE I NEMAJU UOPŠTE.KAKO NAS NAVLAČE SAMO DA KUPUJEMO NJIHOVE PROIZVODE!!!!!

katja @ 12.09.2009.

curica mi je napunila vec 1.i 3meseca poslali smo dok je imala 4 meseca zbog zubica nam se svidela igracka ali nismo je nikada dobili a komsinica koja nema dete poslala posle nas i dobila .stvarno bezveze

MIMA @10.09.2009 @ 10.09.2009.

DA LI VI UOPŠTE IMATE TE HODALICE NA ZALIHAMA ILI NE??????????ODGOVORITE NAM BAR DA ZNAMO U ČEMU JE PROBLEM!!!

guile @ 10.09.2009.

hm hm

MIMA @10.09.2009 @ 10.09.2009.

STVARNO STRAŠNO,MI BACAMO PARE DA BI SE ONI ZAVITLAVALI SA NAMA!!!!!!!!!!!!

jelena @ 09.09.2009.

ZNACI STRASNO........NEMAM KOMENTARA

MIMA @09.09.2009 @ 09.09.2009.

DA LI VI UOPŠTE VIDITE KAKVI SU VAM KOMENTARI,JA MISLIM DA BI TREBALO DA NAS ISPOŠTUJETE KAO ŠTO SMO I MI VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIMA @09.09.2009 @ 09.09.2009.

KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA NAS LAŽETE,POSLALI SMO PRE DVA IPO MESECA 90 POENA ZA HODALICU A OD VAS NEMAMO NI ODGOVOR,ZAR VAM JE TEŠKO DA NAM ODGOVORITE NA EMAILU,ČEKAM ODGOVOR!!!!!!!!!!!!

ankica @ 08.09.2009.

Poslala sam medvedice za guralicu pre vise od 2 meseca. Dati podaci su tacni i ispravni, kao i to da su svi medvedici na broju. Jos kupujemo pampers. Ukoliko nema guralica moze raspevana zirafa i jedna pevajuca igrackica. Na kartonu ima adresa pa molim obavestite. Hvala

Olivera @ 08.09.2009.

SRAMOTA!!! Sada kada sam procitala ove komentare shvatam da smo i mi jedni od mnogih naivnih i prevarenih kupaca...ima vec mesec dana kako smo poslali kupone za hodalicu...ovo je zaista VELIKA BRUKA za jedan ovako renomiran brend. Osecamo se iskorisceno...

JA @ 08.09.2009.

OK PROSLO JE VEC 3 MESECA OD KADA SAM POSLALA TE MEDVEDICE,NECU DA PRESTANEM DA KUPUJEM PELENE JER SMO VASI POTROSACI BILI I OSTACEMO,ALI MISLIM DA JE RED DA MENI I OSTALIM LJUDIMA DATE OBJASNJENJ U CEMU JE STVAR,A NE DA CUTITE I OSTAVLJATE NAS DA SE PITAMO U CEMU JE STVAR.DAJTE NAM OBJASNJENJ I DA LI VI UOPSTE IMATE TE IGRACKE ILI NE?

JA @ 08.09.2009.

OK PROSLO JE VEC 3 MESECA OD KADA SAM POSLALA TE MEDVEDICE,NECU DA PRESTANEM DA KUPUJEM PELENE JER SMO VASI POTROSACI BILI I OSTACEMO,ALI MISLIM DA JE RED DA MENI I OSTALIM LJUDIMA DATE OBJASNJENJ U CEMU JE STVAR,A NE DA CUTITE I OSTAVLJATE NAS DA SE PITAMO U CEMU JE STVAR.DAJTE NAM OBJASNJENJ I DA LI VI UOPSTE IMATE TE IGRACKE ILI NE?

ja @ 08.09.2009.

OK PROSLO JE VEC 3 MESECA OD KADA SAM POSLALA TE MEDVEDICE,NECU DA PRESTANEM DA KUPUJEM PELENE JER SMO VASI POTROSACI BILI I OSTACEMO,ALI MISLIM DA JE RED DA MENI I OSTALIM LJUDIMA DATE OBJASNJENJ U CEMU JE STVAR,A NE DA CUTITE I OSTAVLJATE NAS DA SE PITAMO U CEMU JE STVAR.DAJTE NAM OBJASNJENJ I DA LI VI UOPSTE IMATE TE IGRACKE ILI NE?

mira 83 @ 07.09.2009.

NA PAKOVANJU PAMPERS PELENA IMA DVA MEDVEDICA, DA LI TO ZNACI DA VREDNOST U POENIMA JE TADA 6?

mira 83 @ 07.09.2009.

NA PAKOVANJU PAMPERS PELENA IMA DVA MEDVEDICA, DA LI TO ZNACI DA VREDNOST U POENIMA JE TADA 6?

MIMA @06.09.2009 @ 06.09.2009.

KADA ĆEMO DOBITI IGRAČKU??????????????

aleksndra @ 06.09.2009.

kako da dojdem do tog,, kupona ,,ako mogu tako da ga nazovem posto sam sakupila medvedice ,ili mogu samo da ih zalepim na obicnom papiru .!!! hvala unapred

tonka @ 06.09.2009.

Sakupili smo 90 poena za igracku hodalicu i poslali pre mesec i po dana,a nismo je jos dobili.Vidim po komentarima da i vecina nije,molim odgovor.

MIMA @03.09.2009 @ 03.09.2009.

moraćemo onda da prestanemo da kupujemo vaše proizvode!!!!!!!!!

MIMA @03.09.2009 @ 03.09.2009.

čekam odgovor

MIMA @03.09.2009 @ 03.09.2009.

AKO MI NE ODGOVORITE ZVAĆU VAS SVAKOG DANA U FILIJALI,JA SAM DALA PREKO 20000 DIN,A VI NAS LAŽETE SAMO MI DA SKUPLJAMO POSLAĆETE NAM VI TO U NAJKRAĆEM ROKU,OČEKUJEM ODGOVOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIMA @03.09.2009 @ 03.09.2009.

POSLALA SAM 90 POENA ZA LUTAJUĆI AUTOMOBIL PRE 2 MESECA,KADA ĆETE NAM TO POSLATI?GRDNA PARE DADO ZA PELENE A VI SE TAKO PONAŠATE PREMA NAMA,KAKO VAS NIJE SRAMOTA 1750 DIN DAJEM ZA PAKOVANJE PAMPERSA

Sanja @ 03.09.2009.

Poslali smo 90 bodova jos pre 3 meseca.Nismo dobili automobil-hodalicu, niti bilo kakav odgovor.

Tamara @ 29.08.2009.

Poslala sam bodove za hodalicu jos pre dva meseca, kada mogu da ocekujem da stigne?

IVA @ 29.08.2009.

Mi smo vredno skupljali mede od rodjenja 2.3.2008. i poslali smo vise od 60 poena jos prosle godine u maju da bismo dobili Zirafu i NIKADA nismo NISTA dobili . Cak ni odgovor da igracaka nema ili nesto slicno. Bili smo ljuti i nismo vise sakupljali mede, cak smo izbegavali da kupujemo pampers i na promocijama. Sada ako se neko udostoji da nam posalje Zirafu i izvinjenje, a nadam se da hoce, rado cemo ponovo ucestvovati nadamo se i sa novim clanovima porodice. Pozdrav

zorica @ 26.08.2009.

svojom upornoscu i pretnjom da cu se zaliti marketingu sluzbenica se udostojila da mi posalje i drugu igracku jer od ove godine moza samo 1 a ja sam narucila 2 koverte,pravila igr su se u medjuvremenu promenila a niko nije obavesten....

Sasa @ 25.08.2009.

Sram da ih bude.Nije mi tolko zao sto nismo dobili lutajuci automobil za koji smo poslali kupone pre dva meseca vec mi je jako zao sto niko iz tako velike kompanije sa tolko poznatih brendova,koja verovatno ima poseban info desk za kontakt sa svojim potrosacima,sto se niko nije udostojio da posalje jedan email,za koji je potrebno minut da se napise,da te igracke nema vise na zalihama i da ce nam poslati neku drugu igracku u zamenu,ali nista od toga.Mi smo samo jedna od verovatno sto ili mozda hiljadu razocaranih porodica.Oni su svesni da nemaju konkurenciju na nasem bednom monopolskom trzistu u drzavi i zato nam i plasiraju ove imaginarne nagradne igre.

Sanja @ 25.08.2009.

Mi smo poslali pre mesec i po dana za lutajuci automobil i nista,mislim da bi bilo fer od takve velike kompanije i robne marke kao sto je pampers da obaveste svoje potrosace ako nema te igracke na zalihama ili dobiju neku drugu igracku u zamenu

natasa@ @ 24.08.2009.

ja stvarno neznam ako ih nemate u zalihama da bar obavestite da ne saljemo?ja sam poslala pre 15 dana za hodalicu i nista.dal ce je uopste i biti?hvala

rada @ 21.08.2009.

citajuci ove komentare pocinjem da se razocaravam u ovu nagradnu igru.ja sam pre par dana poslala medvedice za guralicu.ako vec nema u zalihama guralice volila ba da dobijemo neku drugu igracku.

pejovic ljiljana @ 18.08.2009.

Da li imate i dalje ove igracke u zalihama? bilo bi fer da kazete da bi mi mlade mamae znale da li da saljemo medice. a ne da se zavaravamo.... unapred hvala

maja@ @ 16.08.2009.

igra je zavrsena 20.juna,ja sam ugrabila poslednji voz za jos jednu igracku.najpre sam zvala da mi posalju kovertu a zatim sam umesto patkice (18 poena)dobila zirafu (60 poena) bas sam imala srece a igracke su stvarno prelepe

sejla @ 14.08.2009.

da li još uvijek ima HODALICA na zalihi, skupili smo 90 poena i imamo želju da pošaljemo za ovo igračku, ali ukoliko nema više zalihe ne bismo slali, unaprijed zahvaljujemo, srdačni pozdravi

Jasmina @ 11.08.2009.

MOLIM VAS da li neko od vas ima viska te koverte gde se salju ti medvedici,jer mi smo kasno culi za nagradnu igru i sad nemozemo dobiti tu kovertu a do 31.12.2009 mozemo da posaljemo.Ako neko od Vas ima viska molim Vas da mi posalje poruku na meil jasmina.dangubic@ilijadaco.rs Unapred zahvalna Lara i njena mama.

sanja @ 31.07.2009.

i ja bih volela da znam gde mogu da se nabave koverte jer imam jos medvedica i volela bih jos neku igracku da dobijemo...hvala...

sanja @ 31.07.2009.

nisu prevaranti nego morate biti brzi jer u zalihama nemaju mnogo...jos jednom kazem-ja sam obe igracke dobila u roku od ned dana...bila sam brza..a i imala sam srce..

sanja @ 31.07.2009.

ja sam slala i prosle god a i ove i brzo sam dobila igracke i super su (zirafa sto svira i hodalica). svaka cast onome ko je osmislio to a i na kvalitetu igracaka.

24.06.2009 marija @ 29.07.2009.

Narode ni ja nisam nista bolja,potajno se nadam da cu dobiti igracke,znam da bi moj bebac bio odusevljen,ali kako vreme odmice sve se manje nadam.

Lana @ 29.7.2009. @ 29.07.2009.

Pre 4 meseca poslala sam sakupljenuh 90 poena,neophodnih za hodalicu,ali do danas nisam nista ddobila! Postoji li mogucnost da se dobije neka druga igracka,ukoliko hodalice nema u zalihama?

ja @ 29.07.2009.

i mi cekamo vec mesec ipo dana guralicu... ali od nje nista...

maja @ 27.07.2009.

Ni u BiH nema tih guralica niti ih je ikad bilo.Samo je razlika sto su malo odgovorniji pa su nazvali da se izvine.Dobili smo patkicu i zirafu u zamjenu za guralicu a njih mozete naci u chiccu ili turbo limachu.

natasa @ 25.07.2009.

hm.......... da li bi mi neko rekao,kako mogu doci do kovertice posto imam malu cerkicu od 19 meseci a i skupljala sam te medvedice. Posto smo verni korisnici Pampersa volela bih da ucestvujem u nagradnoj igri

marina @ 23.07.2009.

sakupila sam medvedice ya guralicu,ali na nju cekam vec 4 meseca. verujem da od toga nema nista

marko radojkovic @ 16.07.2009.

procitavsi sve ove komentare vidim da igracku guralicu niko nije dobio,mi svo koverat sa sakupljenih 90 poena poslali pre sad vec vise od cetri meseca i nikakvog odgovora nismo dobili.Cekamo na odgovor............

ivona @ 12.07.2009.

Majka sam troje dece i svi koriste PAMPERS pelene.Pre mesec dana sam poslala medvedice za guralicu,ali (citajuci vase komentare)shvatila sam da nema nista od toga.Prosle godine sam slala medvedice i dobili smo patkicu i ziraficu.Igracke su super i bezbedne su,a deca se rado igraju sa njima.Ako je istina ovo sto se svima vama desava zaista su se jako obrukali.Steta!

ivona @ 12.07.2009.

Majka sam troje dece i svi koriste PAMPERS pelene.Pre mesec dana sam poslala medvedice za guralicu,ali (citajuci vase komentare)shvatila sam da nema nista od toga.Prosle godine sam slala medvedice i dobili smo patkicu i ziraficu.Igracke su super i bezbedne su,a deca se rado igraju sa njima.Ako je istina ovo sto se svima vama desava zaista su se jako obrukali.Steta!

Biljana @ 12.07.2009.

Ja sam u porodilistu u martu 2008 dobila promo paket i kovertu za slanje, medvedice sam za zirafu, igracka je stigla posle mesec i po dana ali smo zvali najmanje 10 puta da proverimo zasto nisu poslali.Igracka je fantasticna.Posto smo iskljucivi korisnici pampers proizvoda zelela sam i dalje da nastavim da ucestvujem u nagradnoj igri, na sajtu sam procitala da mogu da se naruce koverte, medjutim na broj telefona koji je dat niko se ne javlja. Moj sin sada ima 15 meseci i voleli bi smo da posaljemo medvedice za hodalicu, postoji li nacin na koji bi smo i dalje ucestvovali u nagradnoj igri. Veliki pozdrav.

Sofija @ 10.07.2009.

A JAS SU I DIGLI CENU PELENA !

Dunja @ 10.07.2009.

Moja sestra je dobila 2 igrackice,pa sam se i ja ponadala ali nista od toga , cekam vec mesecima,mislim DA SU PUKLI !

vlada @ 09.07.2009.

To su prevaranti obicni!!!!! Tih guralica ni nemaju navlace i onda kada ih nazoves oni se kao izvinjavaju ali nemaju u skladistu vise kao da izaberemo neke druge igrackice,prevaranti obicni poceli su nagradnu igru sa 2 igracke u magacinu,katastrofa nikome ne preporucujemo da saradjuju sa njima!!!!!!!!!!!!!!!

marija vukanic @ 09.07.2009.

izgubila sam koverat a skupljam medvedice postoji li sansa da mi posaljete novi koverat?unapred hvala

sofija @ 08.07.2009.

Ja sam poslala medvedice jos u aprilu za sve igrackice,trudila se sakupljala ih,cak i od nekih poznanica,ali su mi u inf.centru Pampersa rekli da koverat nisu dobili. Strasno !

davor @ 06.07.2009.

pa vi se stvarno sprdate sa nama...nista neodgovarate na nase pridike....katastrofa ste..srem vas bilo....tuzicu vas..

orestijevic sandra @ 06.07.2009.

u porodilistu u februaru sam popunila vasu anketicu i od tada cekam da mi na kucnu adresu stigne vas edukativvno promotivni paketic da bih mogla da igram tu vasu igricu jer sam pre 4godine skupljala medvedice i cerka je dobila super igrackicu koju i dalje cuva a sada bi voleli da i bata pokusa....unapred hvala

sanela s.kostolac @ 04.07.2009.

mi smo dobili doduse ne guralicu vec zirafu i raspevanog prijatelja i ok su lena se igra njima..pozdravvv

GORDANA @ 04.07.2009.

JA SAM NARUCILA KOVERTU JOŠ PRE DVADESET DANA I NISMO JOŠ DOBILI NIŠTA,ZVALA SAM VIŠE PUTA DA PITAM O CEMU SE RADI,ALI SVE JE BILO BEZUSPEŠNO,ŠTETA.

davor @ 29.06.2009.

evo proslo je vec mesec ipo ..a od hodalice nista...koji te vi prevaranti sram vas bilo..brukate se za sitno...

Milica Dzakula Mandic @ 16.06.2009.

interesuje me da li sam i kako mogu biti upisana u Pampers bazu podataka kako bih redovno bila obavestena o novostima iz Pampersa i nagradnim igrama?

katja @ 12.06.2009.

ja poslala jos pre 8-9meseci pa nisam dobila steta bas dete sad vec puni godinu dana

Milica @ 12.06.2009.

Ja sam poslala medvedice za zirafu ali je jos uvek nisam dobila, interesuje me u kom vremenskom periodu to stize?

tanja @ 11.06.2009.

Ja sam narucila karton vernosti na tel 011 311 0702 i stigao je za nekih nedelju ili 10 dana

Slađa @ 09.06.2009.

Molim Vas da mi kazete na koji nacin mozemo doci do kartona vernosti i koverte kako bi poslali skupljene medvedice?

Ana @ 08.06.2009.

ja nisam dobila karton vernosti u porodilištu,pa me zanima kako da poručim ed/prom. paket???

Tijana Golic @ 08.06.2009.

Sta se desi kada posaljete medvedice za igracku koje vise nema na zalihama?

Tijana Golic @ 08.06.2009.

Imam dve cerke i sa vama smo od prvog dana, i tako evo vise od dve godine, a od pre osam meseci i druga cerkica raste sa vama, interesuje me da li sam i kako mogu biti upisana u Pampers bazu podataka kako bih redovno bila obavestena o novostima iz Pampersa i nagradnim igrama, jer sam kasno cula za "akrobate"!

Bojana Škrbić @ 04.06.2009.

Zašto nema medvedića na narandžastim kesama?

Jelka @ 03.06.2009.

Molim Vas da mi kazete na koji nacin mozemo doci do kartona vernosti i koverte kako bi poslali skupljene medvedice. Inace smo verni Pampersu od prvog dana vec 22 meseca. Pozdrav

Jelica @ 03.06.2009.

Molim Vas da mi kazete na koji nacin mozemo doci do karton vernosti i koverat kako bi poslali skupljene medvedice. Inace smo verni Pampersu od prvog dana vec 22 meseca. Pozdrav

vanja @ 02.06.2009.

Interesuje me da li i na koji nacin mogu dobiti edukativno-promotivni paket na kucnu adresu, kako bih ucestvovala u igri, jer imam puno sakupljenih medvjedica. jednom prilikom ste mirekli da ce te mi poslati vase koverte ali to se nije desilo.DA LI DA I DALJE SAKUPLJAMO MEDVEDICE? Hvala! POZZ

davor @ 01.06.2009.

ja sam sakupio bodove za hodalicu pre tri nedelje i jos nista nisam dobio..da nije neka pevara upitanju..zelim odgovor

jelena @ 29.05.2009.

Kako sa sakupim odgovarajuci broj medvjedica kada igra vazi do 30.6 a ja primila karton vernosi 28.5? Nema sanse da stignem sakupiti medvjedice. Ako ima neko da zna neka odgovori na ovo pitanje. Stalno kupujem vase proizvode.

Miloš @ 23.05.2009.

Zna li neko telefon te agencije pošto mi nismo dobili taj paket niti nas je bilo ko kontaktirao u vezi te baze podataka...

Karolina @ 20.05.2009.

Mi smo poslali medvedice za guralicu i poslali u martu mesecu i oni navodno nisu dobili kovertu.STRASNO!!!Razocarana....

Ana @ 18.05.2009.

Molim Vas da mi odgovorite mogu li da učestvujem u Pampers nagradnoj igri sa sakupljanjem medvedića, s obzirom da moje dete ima2,5 godine. Smatram da bi trebalo, jer već 2,5 godine koristimo pampers pelene.

GORDANA @ 26.04.2009.

NIJE LOŠE PROBATI !!!!!!!!!!!!

dejana @ 23.04.2009.

Za Snezanu : Moras biti uporna i zvati ih nekoliko puta da ti posalju.Mi smo mackicu cekali vise od 3 meseca,ali smo bili uporni i isplatilo se.

dejana @ 23.04.2009.

Mi smo dobili raspevanu igrackicu macu i magicnu zirafu.Odusevljena sam njima.Tako su interesantne i prakticne za sve uzraste.Steta sto ne moze vise od 2 puta da se salju medvedici.

Snezana @ 22.04.2009.

Prosle godine sam se porodila u februaru i krajem maja sam poslala sakupljene "medvedice" i moje podatke. (36 bodova) za igracku "1 od 3 raspevana prijatelja" ali mi tu igracku nikada nismo dobili. Ne znam kako se to desilo ali sam razocarana!

Draga @ 21.04.2009.

Voljel bih napućiti edukativno/promotivni paket na kućnu adresu. Zanima me kako? Inače pampers koristimo od prvog dana a moja princezica ima 2god. i 2.mjes. Imamo uspomenu od super papmers bebe pa smo htjeli i igračku. Unaprijed zahvalni!

tumbi @ 19.04.2009.

narucili smo edukativno/promotivni paket ali ga nema jos uvek vec 20 dana

ivana @ 14.04.2009.

Interesuje me da li i na koji nacin mogu dobiti edukativno/promotivni paket na kucnu adresu, kako bih ucestvovala u igri, jer imam mnogo sakupljenih medvjedica...? Hvala!

boki koki @ 05.04.2009.

nema vise giralica na zalihama ,tako da mozete slati medvedice samo za ostale igracke

goca @ 30.03.2009.

Igracke su prelepe, plastika i kvalitet igracke je odlican za decu svih uzrasta racunajuci one nejmanje bebe od 3-4 meseca, tako je obla i blaga svaka ivica. Hvala Vam sto nagradjujete Vase verne kupce.

Pošalji komentar

Autor:

Email:

Komentar:

Unesite kod sa slike

ili se vrati na početnu stranu
on_facebook_badge